Velkomstside / OM TEAM FYSIO FLOW
 
 
ELIN SOLHEIM
Elin er norsk og er uddannet Fysioterapeut i Norge i 1997, og har boet i Danmark siden 2002. 
 
Hun har en lang og varieret fysioterapeutisk erfaring og baggrund fra arbejde med bevægelse, træning og sundhed. Hun har også udviklet og driver
SOLHEIM – Bevæg Dig Stærk ( www.elinsolheim.dk ). Hun har desuden et 4 årigt studie i bevægelseskommunikation/danseterapi, og mange års yogaundervisning bag sig.
 
Elin har en funktionel tilgang til bevægelse og træning, og hun ser bevægefunktion meget tæt knyttet til kroppens æstetik og bevægeerfaring. I 2014 overtog hun Fysio Flow og den videre udvikling og udbredelse af træningsmetoden.
 
”Jeg brænder for at arbejde med bevægelse, og at undervise i en bevægepraksis som udvikler både den funktionelle, sanselige og æstetiske kvalitet i bevægeopgaven. Fysio Flow er et unikt træningskoncept der arbejder med hele kroppen i bevægelse, samtidigt som det parasympatiske nervesystem og åndedrættet påvirkes. At arbejde med Fysio Flow udfordrer fysioterapeuten til også at arbejde med egen krop og bevægelse som indgang til det neurofysiologiske ro- og hvile system."
 
PERNILLE THOMSEN
Pernille er uddannet fysioterapeut og arbejder til daglig som lektor ved fysioterapeutuddannelsen i Hillerød. 
Pernille udviklede Fysio Flow i 2013, med baggrund i en lyst til at bibringe den fysioteraputiske praksis en træningsform, der tog afsæt i at arbejde neurofysiologisk med kroppens ro- og hvilesystem. 
"Efter i årevis at have undervist i stabilitetstræning og fysisk aktivitet, følte jeg at der manglede en dimension. Jeg blev inspireret af yogaens univers, både den stemning yogaen kan mobilisere og den fokus der er på at øge kroppens bevægelse. Jeg søgte at "oversætte" yogaen til et naturvidenskabeligt sprog, da mange af de patienter jeg ser, er præget af et højt stress niveau.
Det naturvidenskabelige fundament fandt i jeg i den spirende evidens omkring fascier, deres plasticitet, evne til at transportere væske og vigtigheden af det glid der skal være mellem kroppens myofascielle strukturer. Jeg deltog i kongresser, læste forskningsartikler, snakkede med forskere og andre der interesserede sig for fascier, for at støbe et godt fundament til Fysio Flow.
Fysio Flow kommer derved til at handle om at aktivere det parasympatiske nervesytem - der hvor vi finder ro og hvile, samtidig med at påvirke kroppens samlede bevægelighed."
 
Elin og Pernille er begge at finde på Klinikken Frem 56.
Fysio Flow v/Fysioterapeut Elin Solheim | CVR: 31240522 | Frem 56, 2800 Lyngby - Danmark | Tlf.: 60641403 | info@elinsolheim.dk