Velkomstside / MENNESKERNE BAG FYSIO FLOW
 
 
ELIN SOLHEIM
Elin er norsk og er uddannet Fysioterapeut i Norge i 1997, og har boet i Danmark siden 2002. Hun har været indehaver og underviser i Fysio Flow siden 2014.
 
Hun har en lang og varieret fysioterapeutisk erfaring og baggrund fra arbejde med bevægelse, træning og sundhed. Hun har også udviklet og driver
SOLHEIM – Bevæg Dig Stærk ( www.elinsolheim.dk ). Hun har desuden et 4 årigt studie i bevægelseskommunikation/danseterapi, og mange års yogaundervisning bag sig.
 
Elin har en funktionel tilgang til bevægelse og træning, og hun ser bevægefunktion meget tæt knyttet til kroppens æstetik og bevægeerfaring. I 2014 overtog hun Fysio Flow og den videre udvikling og udbredelse af træningsmetoden.
 
”Jeg brænder for at arbejde med bevægelse, og at undervise i en bevægepraksis som udvikler både den funktionelle, sanselige og æstetiske kvalitet i bevægeopgaven. Fysio Flow er et unikt træningskoncept der arbejder med hele kroppen i bevægelse, samtidigt som det parasympatiske nervesystem og åndedrættet påvirkes. At arbejde med Fysio Flow udfordrer fysioterapeuten til også at arbejde med egen krop og bevægelse som indgang til det neurofysiologiske ro- og hvile system."
 
 
HISTORIEN BAG FYSIO FLOW
Fysio Flow blev udviklet af fysioterapeut Pernille Thomsen fra 2009-2013. Oprindeligt opstod Fysio Flow i Pernilles lyst til at bibringe den fysioteraputiske praksis en træningsform, der tog afsæt i at arbejde neurofysiologisk med kroppens ro- og hvilesystem. 
 
"Efter i årevis at have undervist i stabilitetstræning og fysisk aktivitet, følte jeg at der manglede en dimension. Jeg blev inspireret af yogaens univers, både den stemning yogaen kan mobilisere og den fokus der er på at øge kroppens bevægelse. Jeg søgte at "oversætte" yogaen til et naturvidenskabeligt sprog, da mange af de patienter jeg ser, er præget af et højt stress niveau.
Det naturvidenskabelige fundament fandt i jeg i den spirende evidens omkring fascier, deres plasticitet, evne til at transportere væske og vigtigheden af det glid der skal være mellem kroppens myofascielle strukturer."
 
 
Fysio Flow v/Fysioterapeut Elin Solheim, SOLHEIM Aps | CVR: 40618384 | Vedbæk Stationsvej 21B, 1tv, 2950 Vedbæk - Danmark | Tlf.: 60641403 | info@elinsolheim.dk